Algemene voorwaarden

1.Bedrijfsgegevens

Broodjes van Eden bvba
Maatschappelijk zetel
Broodjes Van Eden
Edenplein 15
2610 Wilrijk België
BTW: BE0683955215
[email protected]
www.broodjesvaneden.be

2. Bestellingen en betalingen

Door het plaatsen van bestellingen op onze webshop aanvaard je dat deze algemene voorwaarden die onmiddellijk van toepassing zijn.
Alle bestellingen dienen steeds voor 10ur s’morgens doorgegeven te worden. Indien dit niet gebeurd zal uw bestelling voor de dag zelf niet meer kunnen geleverd worden.

3. Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Bijkomende kosten zoals leveringskosten of andere administratieve kosten zullen apart vermeld/aangegeven worden tijdens het check out traject / per mail of telefonisch

4. Verzending / Levering

Alle broodjes worden door ons eigen firma geleverd.
Leveringen zijn gratis binnen een straal van 3 km. Wanneer wij buiten een straal van + 3 km dienen te leveren vragen wij om telefonisch contact op te nemen op 0485 56 20 25. / vast nr in anvraag.
Al onze leveringen gebeuren in België. De verzendingskosten binnen een straal van 3km zijn gratis. Voor overige bestellingen buiten + 3 km zal dit rechtstreeks met de consument gecommuniceerd worden per mail of telefonisch en bepaald en wordt rekening gehouden met het aantal bestellingen en locatie.
Leveringen gebeuren tussen 11u30 en 13:00.
Broodjes van Eden kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige vertraging gecreerd door 3de – file, ongeluk op de baan / onderweg – auto bechadiging.

5. Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 24uur vanaf de dag die volgt op de levering.
De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van de gelden, het betaalde aankoopbedrag van de artikel(s) ( exclusief verzendkosten) terug te betalen aan de koper.
De consument wordt op de hoogte gebracht per mail ( dit wordt aangezien als een officiële schrijven )

6.Klantendienst

Voor vragen, problemen of eventuele klachten kan u terecht op volgend e-mailadres
[email protected]

7. Copyright en auteursrechten

Alle foto’s en bestanden die aanwezig zijn op de webshop/ website van Broodjes van Eden zijn eigendom van Broodjes van Eden en kunnen gebruikt worden of gedownload worden enkel en alleen met schriftelijk toestemming

8.Toepasselijk recht

De rechter te Antwerpen is bij uitsluiting bevoegd om van alle geschillen welke mochten ontstaan tussen de consument en koper kennis te nemen.